Lumottu Maa

Lumottu maa –orkesteri tekee oman tyylinsä mukaista musiikkia. Se on kitaraorkesteri, jonka muusikot ovat omaleimaisia ja rakastavat voimakkaita tunnelmia, tekemällä 60- luvun rautalankamusiikkia. Mieluisimpia esiintymispaikkoja ovat suuret juhlat ja yritystapahtumat.

Muusikot ovat kiinnittäneet huomiota rohkeasti ulkoiseen olemukseensa. Lavalla nähdään todella 60-luvulta tuttua näyttävyyttä, kun miehet heittäytyvät lavalle mustissa puvuissaan, valkoisissa paidoissaan ja ohuissa kravaateissaan. Lumotulla maalla on käytössä oma PA-laitteisto, valoineen.

Lumottu maa –yhtyeen, vuonna 2005 ilmestynyt ensilevy on otettu kentällä vastaan hienosti. Back Beatin tuottaman albumin laulut ovat soineet ahkerasti
radioaalloilla.

Vuonna 2011 julkaistiin toinen albumi.

Yhtyeen solisti Jari Solja on taitava laulaja, joka hallitsee oman tyylilajinsa kokonaisvaltaisesti. Muut yhtyeen muusikot ovat Jouni Valkama – soolokitara, Kai Rinne –rytmikitara, Marko Peräkylä – sähkö- ja kontrabasso sekä Pasi Kastelli – rummut. 

Lumotun maan nettisivut löytyvät osoitteesta: www.lumottumaa.com, siellä voi kuulla myös Lumotun maan musiikkia ja nähdä poikien keikkakuvia ja päästä lumoavasti tunnelmaan mukaan.