Stala & SO.

 

Stala & So. on helsinkiläinen, jo vuonna 1997 alkunsa saanut hardrock -yhtye. Bändin keulakuvan Sampsa Astalan (ex-Lordi, Euroviisuvoittaja 2006) johdolla he ovat julkaisseet kaksi albumia, It Is So.(2011) sekä Play Another Round (2013) ja keikkailleet ympäri Suomea ja Eurooppaa. Yhtyeellä on huikeasti yhteenlaskettua keikkakokemusta aina maailman isoimmilta festareilta kotimaisiin baareihin. Bändi säteilee soittamisen iloa ja energiaa ja saa yleisön puolelleen erittäin ammattitaitoisella suorittamisellaan!

Stala & So.:n esiintymiset ja setit muokkaantuvat tilaajan ja tapahtuman mukaan. Yhtye soittaa oman materiaalin lisäksi myös 80's hardrock-helmiä a'la Whitesnake, Bon Jovi, Twisted Sister, Hanoi Rocks, Kiss ym.ym. Tämän projektin nimi on "Stala Goes 80's".

Sampsa ja kitaristi Sami J. tekevät myös duokeikkoja nimellä Stala Duo. Tämän kokoonpano soittaa classic rockia suomeksi ja englanniksi.

Myös koko bändin akustiset esiintymiset kuuluvat ohjelmistoon. Tämä mahdollistaa keikkailun pienemmissäkin paikoissa. Yhtye julkaisee kuluvan vuoden marraskuun lopulla akustista materiaalia ja tekee myös akustisia keikkoja julkaisun tueksi. Setissä kuullaan oman materiaalin lisäksi runsaasti cover-kappaleita.

Videot (Videot linkitetty ulkopuolisilta sivuilta)