Kärtsy Acoustic Show

Kärtsy tunnetaan parhaiten kansainvälisilläkin markkinoilla paljon vaikuttaneen Waltari-yhtyeen nokkamiehenä. Yhtye on juuri menneenä vuonna täyttänytkin kunniakkaat 30 vuotta ja meno on vaan koko ajan parantunut

Vähemmän tuttua on monille että Kärtsy on jo viisi vuotta tehnyt myös uraa trubaduuritaiteilijana kierrellen Suomea ristiin rastiin kitaran ja pianon kanssa.

Kärtsyn akustiseen instrumentaatioon kuuluu luonnollisesti akustinen kitara, mutta myös piano on mukana ja taiteilija vaihtaa kitaran varresta pianon taakse sujuvasti biisin mukaan. Pianoa Kärtsy onkin soittanut jo pienestä pitäen ja tämä tuo settiin huomattavaa rikkautta ja monipuolisuutta verrattuna moniin "perustrubaduureihin".

Setin repertuaari on myös hyvin Kärtsyn näköistä. Noin puolet koostuu cover-kappaleista (tilatessaan saa myös kokonaisen cover-illan) ja puolet artistin omista hengentuotteista.

Covereiden pääpaino on 90-luvun hiteissä a la Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode ja Blur, mutta myös 2000-luvun materiaalia löytyy a la Linkin Park, Lady Gaga ja Paramore. Toki myös klassikoita kuullaan illan aikana tyyliin Led Zeppelin, Queen, Bowie ja Prince ym.

Uutena osana ohjelmistoa ovat myös viime vuonna ilmestyneen Maunula-levyn suomenkieliset biisit joista Sä lähdit kiitää on soinut runsaasti radiossa.

Kärtsyn monipuolisessa musiikkimaailmassa ovat ihmiset kovasti viihtyneet ja myös artistin valovoimainen persoona luo heti lämminhenkisen perusvireen illalle eikä ohjelmisto ole kopio edellisen viikon trubaduurilta vaan omaperäinen, persoonallinen musiikkikattaus leppoisalla jutustelulla höystettynä.

Kun tilaat Kärtsyn juhliesi viihdyttäjäksi et varmasti pety illan musiikilliseen tasoon!

Ps. Tilattavissa myös pianoviihdemusiikkisetti juhlallisempaan ja perinteisempään makuun.