Siirry suoraan sisältöön
Stage Music » Blogi » Kausikortit otteluihin

Kausikortit otteluihin

Moni lätkäfani haluaa käydä katsomassa paljon pelejä kauden aikana. Veikkausliigan pelit ovat kiinnostavia ja siksi niihin tulee helposti hankittua kausikortit, ehkä jopa kausi toisensa jälkeen. Monilla seuroilla on myös mukavia tarjouksia korttien suhteen. Eikä ole lainkaan huono idea ostaa kausikortti joululahjaksi jollekin fanaatikolle, joka rakastaa pelejä. Sekin on todettava, että liigassa nähdään monentasoisia otteluita ja parhaimmissa matseissa on jännitystä sekä ottelun huumaa.

Kausikortit ja niiden hinnat vaihtelevat jonkin verran. Niiden hintoihin vaikuttaa myös se, missä katsomossa aikoo pelejä livenä seurata. Mitä parempi istumapaikka kiinnostaa, sitä enemmän joutuu myös kortista maksamaan. Moni seura onkin siirtymässä yhä enenevässä määrin mobiilisovelluksiin myös kausikorttien suhteen. Digitaalinen kausikortti on kätevä.

Kausikortit Oopperaan tai Helsingin kaupunginorkesterin konsertteihin

Tutustuimme myös kausikortteihin oopperan ja baletin esityksissä. Ooppera ja Baletti tarjoavat korttia tiettyihin uutuusesityksiin. Eli jos sinua kiinnostaa näiden lajien uutuudet, on kausikortti ehdottomasti tosifanin hyvä valinta. Stage Music tutustui, mitä kaikkea kortilla saa. Katsomossa on oma vakiopaikka sekä kaikkiaan 11 muuta etua. Näillä paketit ovat todella nopeasti loppuunmyytyjä.

Kausikortit ovat myös Helsingin kaupunginorkesterin konserteissa tae sille, että sinulla on aina oma paikka. Lisäksi paikkavaraukset säilyvät myös tulevaan kauteen eli sinulla on tavallaan etuosto-oikeus seuraavalle kaudelle. Kausikortilla saa monia rahanarvoisia etuja. Myös näihin pätee se, että jo maksettuja kortteja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.

Kausikortti on fanaatikon valinta

Kausikortti on rahanarvoinen valinta silloin, jos olet todella kiinnostunut joistakin tapahtumista. Onpa kyse sitten jääkiekosta, oopperasta tai mistä tahansa vaihtoehdosta. Kausikortteja on saatavissa:

  • Erilaisiin otteluihin
  • Orkesterien, oopperan ja baletin esityksiin
  • Museokortti on omalla tavallaan kausikortti

Veikkausliigan ottelut

Veikkausliigan pelit jaetaan kahteen tai paremminkin kolmeen erilaiseen osaan. Kun alkusarjan ottelut on käyty ja saatu joukkueet sijoitettua kukin oman pärjäämisensä tasolle, jatkuvat pelit loppusarjassa. Sijoilla 1-6 olevat joukkueet pelaavat mestaruussarjan ja sijoilla 7-12 olevat joukkueet puolestaan haastajasarjan. Runkosarjanotteluiden pisteet lasketaan mukaan näihin otteluihin.

Mestaruussarjan peleissä ratkaistaan mestaruuden lisäksi myös eurocup -paikat. Haastajasarjan jumbosijan saanut joukkue putoaa automaattisesti Ykköseen kauden päätyttyä. Veikkausliigan pelit ovat mielenkiintoisia ja runkosarja koostuu kaikkiaan 132 ottelusta. Jatkosta tulee vielä lisää yhteensä 30 ottelua, joten tässä mainiossa sarjassa on reilusti tarjolla katsottavaa eli yhteensä 162 ottelua. Todellinen fani haluaa nähdä niistä valtaosan ja mahdollisesti myös lyödä vetoa.