Siirry suoraan sisältöön
tapahtumat

Liput tapahtumiin

liput

Netistä liput tapahtumiin

Konserttilippujen myynti netissä on lisääntynyt huimasti ja esimerkiksi festarilipuista nettimyynti kattaa jo 50-70 prosenttia. Tämä suuntaus kasvaa koko ajan. Digitaalisilla lipuilla on helppo kuitata itsensä sisään alueelle käyttäen QR -koodia. Näillä lipuilla ovat myös hyvätkin puolensa siinä, ettei tarvitse miettiä onko lippu mukana, kun se on helposti saatavissa älypuhelimessa. 

Lipunmyyntisivustot tarjoavat paljon erilaisia mahdollisuuksia käydä erilaisissa tapahtumissa. Idean voi saada selaamalla tarjontaa. Jonkin sopiva bändi tai urheilutapahtuma voi osua silmiin, jonka jälkeen päätös osallistumisesta onkin helppo tehdä. Suosituimmat tapahtumat myydään hetkessä loppuun, joten niiden kanssa ei voi kauaa odotella.

Liput tapahtumiin on nopea ja helppo ostaa. Sen sijaan päätös minne mennä voi joskus olla hiukan vaikeampi tehdä. Vinkkejä voi saada ystäviltä, mutta myös selailemalla erilaisia mahdollisuuksia.

Liput tapahtumiin
Liput tapahtumiin

Minne mennä ja mistä liput?

Lipunmyynti tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja. Tapahtumia voi etsiä hakusanoilla tai kategorioittain. Jos olet kiinnostunut urheilusta, voit etsiä erilaisia urheilutapahtumia. Mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja on paljon, toisinaan tuntuu, että niitä on jopa liikaa eikä kaikkiin mielenkiintoisiin tapahtumiin ole edes mahdollisuutta osallistua.

Virallinen lippu on aina turvallinen hankinta. Ainakaan tapahtuman sisäänpääsyssä ei tule ongelmia, kun lippu on aito. Niitähän myydään paljon myös muun muassa erilaisilla Facebook -sivustoilla. Monille on tullut yllätyksiä, kun tapahtumaan ei olekaan päässyt sisään väärennetyllä lipulla. Tapahtuma on jäänyt näkemättä ja lisäksi rahat ovat menneet huijarille.

tapahtumat

Millainen tapahtuma on mielessä?

Huipputapahtumat tarvitsevat aina huippuyleisön, joten siksi mekin tarjoamme mahdollisuutta hankkia liput kauttamme todella kätevästi. Erilaisten tapahtumien määrä on huikea, joten sinulla ainakin on mahdollisuus valita erilaisista tilaisuuksistasi se mieleisin. Samalla kertaa voit bongata useammankin mielenkiintoisen tapahtuman ja siksi kannattaakin hiukan selata erilaisia vaihtoehtoja oman mieltymyksesi mukaan.

Tarjolla on musiikkia, urheilua sekä erilaisia kulttuuritapahtumia. liput teatteriin saat myös kauttamme. Tyytyväinen asiakas tulee ostoksille toisenkin kerran. Tutusta ja turvallisesta ostopaikasta on hyvä ostaa liput, kun tietää, että palvelu toimii ja lippunsa saa aina turvallisesti perille. Tarjontaa on paljon, mutta niin on myöskin kiinnostuneita. Konserttikiertueet ovat varsinkin vahvassa suosiossa. Moni fani saattaa saman kiertueen aikana käydä useammassa eri konsertissa.

nettilippu

Hanki liput tapahtumiin kätevästi netistä

Liput tapahtumiin, onpa kyseessä konsertti, urheilutapahtuma tai mikä tahansa, voi rauhassa etsiä ja valikoida. Jotkut tapahtumat ovat suosittuja, joten niiden kohdalla pitää olla nopea ja valita lippunsa suhteellisen äkkiä. On ollut paljon tilanteita, että liput on myyty loppuun muutamassa minuutissa. Stage Music tarjoaa paljon erilaisia tapahtumia. Jos tapahtumat ovat hyvin esillä, sinne tulee myös väkeä. Kun tietoa niistä on tarjolla netissä, se tavoittaa paljon enemmän mahdollisia, innokkaita osallistujia.

Konserttilippujen myynti netissä on ollut suosittua jo vuosia. Joissakin konserteissa on asetettu lipuille ostorajoituksia. Rajoituksen asettaa aina joko tapahtuman promoottori tai artistiorganisaatio. Sen tarkoituksena on antaa mahdollisimman monelle fanille osallistuminen tapahtumaan. Tällä toimenpiteellä pyritään myös estämään se, että suuria määriä lippuja menee myyntiin niin sanottuun mustaan pörssiin. Lippujen hinnat ovat yleensä huomattavasti kalliimmat mustan pörssin puolella, koska myyjä haluaa lippujen hinnoista voittoa myös itselleen.

Liput tapahtumiin